Reviews

Clementien heeft onze woonwensen tot in de kleinste details gerealiseerd en zelfs overtroffen. Wij hadden gekozen voor een compleet interieurontwerp, zonder 3d tekening, dus we vonden het best wel spannend hoe het in het echt zou uitpakken, maar hadden alle vertrouwen in Clementien. Alle keuzes van meubels, kleuren, behang en gordijnen zijn perfect op elkaar afgestemd. Alles klopt! En heeft een hele rustige uitstraling, wat voor ons heel fijn thuis komen is.

Groeten Anneke en Wilco Arentshorst

Clementien heeft ons geholpen met ons appartement verbouwen. We hadden haar in eerste instantie voor een ontwerp gevraagd. Daar waren we zo enthousiast over, dat we haar bij de hele verbouwing erbij gevraagd hebben. We hebben uiteindelijk veel meer gedaan dan dat we van plan waren, maar hebben daar geen dag spijt van. Clementien heeft heel erg rekening gehouden met onze smaak, maar ons ook een beetje mee getrokken om iets verder te gaan dan wij zelf in eerste instantie zouden aandurven. Ze heeft een hele goede smaak, dus het eindresultaat is super geworden.

Diederick en Martha Kalshoven

Toen wij ons nieuwe huis gekocht hadden, twijfelde we heel erg of we wilde aanbouwen of niet en hoeveel we dan wilde aanbouwen. Onze buurvrouw tipte ons om Clementien in te schakelen om een tekening te laten maken. We hebben met haar al onze eisen en wensen besproken. Over onze gezins samenstelling, manier van leven en werken. We hadden in opdracht van haar wat plaatjes verzameld van dingen die wij mooi vonden en waar wij blij van worden. Daar is uiteindelijk een heel mooi en praktisch ontwerp uit gekomen, wat heel goed past bij ons drukke gezinsleven. De aanbouw is er ook gekomen, dit heeft Clementien voor ons eerst visueel gemaakt doormiddel van een 3d tekening. We zijn echt super blij dat we dit meteen aangepakt hebben, het geeft zoveel meer ruimte en wooncomfort. En onze heerlijke grote keuken met eiland is ook fantastisch geworden! Wij zijn igv heel blij dat we met onze twijfelachtige ideeën bij Clementien terecht gekomen zijn. We genieten volop van ons heerlijke huis.

Groet Pim en Marlies Bakker

Toen wij ons nieuwe huis gekocht hadden waar best veel aan gebeuren moest, hebben we meteen gekeken naar een interieurspecialist die ons kon ontzorgen. We hebben nl allebei een eigen bedrijf en weinig tijd om zo’n hele verbouwing mee te lopen. Clementien heeft voor ons een prachtig ontwerp gemaakt wat heel mooi aansluit op ons oude herenhuis. Oud en nieuw gecombineerd met als uitgangspunt comfortabel en licht. Van de voorbereiding tot aan het laatste detail heeft zij alles geregeld en voor ons uitgezocht. Ze heeft een super fijne interieurbouwer, schilder en andere werkmensen aan ons voorgesteld, die het mede mogelijk gemaakt hebben om hier een droomhuis van te maken. Wij zijn blij!!!

Martijn en Andrea

Wij hebben contact opgenomen met Clementien voor wat kleuradvies, we twijfelde heel erg welke muur we wilde verven en in welke kleur. We hadden zelf al 2 keer iets geprobeerd, maar was het dan toch weer net niet. Clementien had allerlei verfstalen meegenomen en behangstalen. We wilde eigenlijk helemaal geen behang dachten wij, maar toen we het eenmaal in ons huis zagen in combinatie met de andere kleuren die we op de muren konden doen waren we toch enthousiast geworden. En jaaa het is echt super geworden, het geeft wat meer levendigheid. Daarnaast hadden we nog wat vragen over lampen en raambekleding, dit hebben we met elkaar aan de keukentafel besproken en ter plekke gegoocheld welke lamp we konden bestellen. Zo waren wij in een ochtend heel erg geholpen met allerlei keuzes maken waar we zelf al een half jaar mee aan het tobben waren. Dit hadden we natuurlijk veel eerder willen weten, had ons een hoop tijd en geld bespaart. Alles in onze woonkamer matcht nu weer perfect bij elkaar.

Groeten Antoinette en Marco van der Bergh